Talevarsling fra Metorion Music A/S

Talevarsling | Talevarslingsanlæg

Talevarsling og varslingsanlæg

Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem, som via et højttaleranlæg udsender en talebesked med information om røgudvikling, evakuering og brandalarm m.v. I modsætning til almindelige sirenealarmer, sikrer et talevarslingsanlæg en langt mere effektiv og rolig evakuering af bygninger og områder, og man undgår på den måde, at der opstår panik.

Regulativer for talevarslingsanlæg

Et sikkerhedssystem må naturligvis ikke svigte, og der er derfor defineret helt specielle krav til funktionalitet og overvågning af alle kredsløb og enheder, der indgår i et talevarslingsanlæg. Regulativerne findes i de europæiske normer EN 60849, EN 54-4, EN 54-16 og EN 54-24.

Tilpasset kapacitet

Vi sammensætter altid et varslingsanlæg specielt til din forretning, hvad enten den er stor eller lille. Vores anlæg kan leveres med forstærkerkapacitet fra 120w optil 3000w fordelt på 12 grupper med digitale mikrofonpulte og interface til sprinklersystemer eller automatiske brandalarmeringsanlæg.

Talevarslingsanlæg med multifunktioner

Et varslingsanlæg fra Metorion Music A/S kan i daglig brug også anvendes som et musik- og kaldeanlæg. Eksempelvis kan det bruges til afspilning af diverse musikprogrammer, reklamemeddelelser og mikrofonkald til fx personale eller kunder. Vores anlæg er endvidere forsynet med et antal specielle kredsløb, der kan forprogrammeres med indtalte beskeder, som fx "en medarbejder til kasselinjen / flaskeautomaten" etc. Kredsløb kan fjernkontrolleres fra et eller flere steder.

Med andre ord er funktions- og kombinationsmulighederne med vores talevarslingsanlæg så mange, at det i sidste ende kun er fantasien, som sætter grænser.

Reaktionsmønstre ved varsling

Talevarsling reaktionsmønstre

Fig.1: Studier har med stor tydelighed vist menneskers forskellige reaktions-mønstre ved sirene alarmer og talevarsling.

Professionel levering og installation

Metorion Music A/S er en af Danmarks førende leverandører af talevarsling, og vi forestår både design, projektering og installation. Hos Metorion Music A/S tilbyder vi et bredt udvalg af certificerede varslingshøjttalere, som kan tilpasses netop dine ønsker og krav.

Vi er certificeret som både leverandør og installatør af alle typer varslingsanlæg og kan altid kontaktes med henblik på en professionel løsning.

Metorion Music A/S | Meterbuen 15 - 2740 Skovlunde | Telefon: +45 3634 2299 | E-mail: music@metorionmusic.dk